Aquest lloc web utilitza galetes per a facilitar la vostra navegació. 

NOVA DATA PER LES RESTRICCIONS COVID

La Jornada de Portes Obertes
pel tercer aniversari de CORPINNAT
es trasllada al
22 de maig 

Les noves restriccions de mobilitat per la pandèmia dictades pel Govern de la Generalitat i que entren en vigor aquest divendres 9 d’abril ens han obligat a ajornar la celebració del Dia Internacional CORPINNAT i la jornada de portes obertes als cellers, prevista per al dissabte 10 d’abril.  La celebració es trasllada al dissabte 22 de maig en el mateix horari, de 10h a 14h, sempre que les restriccions derivades de la crisi sanitària ho permetin.  

Les reserves no anul·lades es traslladaran automàticament al dia 22 de maig, tot i que els cellers es posaran en contacte individualment amb les persones interessades per confirmar la nova data.

Tant les persones que ja han anul·lat la reserva com les que ara vulguin optar a fer una de les visites ho poden fer a través d’aquesta pàgina, escollint el celler desitjat.  

En el moment d’enviar el correu per sol·licitar la reserva fes constar clarament el teu nom, contacte, número de telèfon i persones que volen fer la visita. L’enviament del correu no pressuposa automàticament l’acceptació de la reserva, que haurà de ser confirmada pel celler.

Les places són limitades i les visites i tastos es faran sempre complint les mesures sanitàries de seguretat vigents.  

El preu únic de la visita és de 5 euros per persona i la recaptació d’aquest dia es destinarà íntegrament a una entitat local del Penedès que treballa en la defensa de la sostenibilitat del territori i el paisatge vitivinícola, aquest any al Centre d’Estudis del Paisatge Vitivinícola (CEPVi).

Aforament complet
aforament complet

Associació de Viticultors i Elaboradors CORPINNAT

 • Adreça

  Plaça Manuel Raventós, 1, 1r.
  08770 Sant Sadurní d'Anoia - Barcelona

 • eMail

  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
 • Administració

  +34 678 024 960

 • Comunicació

  +34 690 357 860