El Festival Gastronòmic CORPINNAT tanca la primera edició amb 2.472 assistents

Entre el 15 de juny i el 5 d’agost s’han celebrat 65 sopars preparats per 59 restaurants de reconegut prestigi

Sant Sadurní d’Anoia, agost de 2021.- La primera edició del Festival Gastronòmic CORPINNATha tancat amb un gran èxit de participació: 2.472 assistents han participat en els 65 sopars servits per 59 restaurants del país en espais singulars dels cellers CORPINNAT. És el primer cop que un festival de gastronomia atrau tant de públic al Penedès i, aquest estiu, ha estat una de les activitats entre vinyes que ha mobilitzat més gent. 

Ton Mata, president de CORPINNAT, ha valorat molt positivament la bona resposta del públic a aquesta experiència enogastronòmica inèdita fins ara al Penedès i ha anunciat que la marca ja ha començat a treballar en la segona edició del festival de cara al 2022. “Ens agradaria que el festival es convertís en una cita anual de referència per donar a conèixer el nostre territori i els nostres vins escumosos i crec que, malgrat les restriccions derivades de la pandèmia, hem començat de la millor manera possible”, afirma el president de CORPINNAT. De la mateixa manera, Ton Matatambé ha volgut destacar i agrair el grau d’implicació dels restaurants en el festival i l’alt nivell gastronòmic que s’hi ha servit, sempre maridat amb una selecció dels millor vins escumosos CORPINNAT de cada celler. 

Tots els sopars s’han celebrat en espais singulars dels 11 cellers, principalment a l’exterior, i complint sempre amb les mesures sanitàries vigents. Respecte a les previsions inicials i degut precisament a la pandèmia, s’han hagut de suspendre 5 sopars dels 70 previstos, i un s’ha ajornat per a una nova data encara per determinar.

Des de CORPINNAT volem expressar públicament el nostre agraïment a tots els cuiners, cuineres i personal dels restaurants que han participat en aquest primer festival, així com a tot el personal dels cellers Gramona, Llopart, Nadal, Recaredo, Sabaté i Coca, Torelló, Huguet-Can Feixes, Júlia Bernet, Mas Candí, Can Descregut i Pardas, que amb el seu esforç han fet possible l’èxit d’aquesta primera edició. Igualment, volem manifestar la nostra gratitud a les 2.472 persones que han confiat en la nostra proposta i que han gaudit dels sopars. Comptem amb tots ells per a la pròxima edició del festival.

Tots els Sopars

Les millors imatges

Associació de Viticultors i Elaboradors CORPINNAT

 • Dirección

  Plaça Manuel Raventós, 1 1r.
  08770 Sant Sadurní d'Anoia-Barcelona

 • eMail

  Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.
 • Administración

  +34 678 024 960

 • Comunicación

  +34 690 357 860