LA MARCA

La paraula la composen dos conceptes: COR, el bressol on fa més de 130 anys van començar a bategar els primers vins escumosos de l’Estat espanyol: i PINNAT, que prové de l’arrel etimològica Pinnae que fa referència a l’origen del topònim Penedès, documentat al segle X com a penetense. Aquest adjectiu llatí deriva de pinna, que signinfia penyal o roca i que aplicat al Penedès equival a territori rocallós.
Tots els vins escumosos que es comercialitzen al mercat amb aquest distintiu d’excel·lència contenen la marca CORPINNAT en un punt central de la seva etiqueta frontal perquè el consumidor els pugui identificar fàcilment.

Preguntes Freqüents

Quina és la delimitació territorial de la marca CORPINNAT?

Per poder arribar a delimitar l’espai que conforma Corpinnat, s’ha seguit una metodologia de treball que es basa en l’estudi de diferents factors i elements territorials a partir dels quals s’ha pogut arribar a establir les relacions necessàries que han fet possible determinar per on ha de definir-se el límit de l’espai.
Consulteu el mapa a TERRITORI .

Qui forma part de CORPINNAT?

La Marca Col·lectiva Europea de Garantia CORPINNAT està registrada a la Unió Europea des del novembre de 2017 i és titularitat de l’Associació de Viticultors i Elaboradors CORPINNAT (AVEC) registrada al Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya des de l’agost de 2017.

Trobareu la llista dels cellers particpants de CORPINNAT a QUI SOM

Quins són els principals compromisos CORPINNAT?

CORPINNAT és una Marca Col·lectiva de la Unió Europea nascuda amb la voluntat de distingir els grans vins escumosos elaborats al cor del Penedès, a partir de raïm 100% ecològic collit a mà i vinificat íntegrament a la propietat.

Consulta els nostres COMPROMISOS

Associació de Viticultors i Elaboradors CORPINNAT

 • Adreça

  Plaça Manuel Raventós, 1, 1r.
  08770 Sant Sadurní d'Anoia - Barcelona

 • eMail

  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
 • Administració

  +34 678 024 960

 • Comunicació

  +34 690 357 860