Comunicat de posicionament de CORPINNAT sobre el projecte de desenvolupament d'un poligon a la zona de Sant Marçal-Cal Vies

L’Associació de Viticultors i Elaboradors CORPINNAT s’oposa al projecte del polígon Sant Marçal-Cal Vies

L’Associació de Viticultors i Elaboradors CORPINNAT-AVEC, titular de la marca col·lectiva de la UE de vins escumosos de qualitat, manifestem públicament la nostra oposició a l’avenç del Pla Director Urbanístic de l’activitat econòmica Sant Marçal-Cal Vies als termes municipals de Castellví de la Marca, Castellet i la Gornal i l’Arboç perquè amenaça una plana agrícola d’un elevat valor paisatgístic i agronòmic amb la presència d’una viticultura rica i activa. 

Un projecte logístic d’aquesta magnitud desdibuixa el Penedès sostenible que ens mereixem i no aporta cap valor al conjunt del territori sinó, ben al contrari, pot obrir una ferida irreparable que hipotecaria el futur d’una de les regions vitivinícoles històriques de Catalunya. 

Igualment, les empreses adherides a CORPINNAT manifestem públicament el nostre suport a la Plataforma SOS Penedès i a les iniciatives que ha encetat per demanar al Govern de la Generalitat i als ajuntaments afectats que retirin aquest pla urbanístic.

El futur del Penedès passa necessàriament per un model d’ordenació territorial més sostenible, harmònic, coherent i respectuós amb l’entorn i la realitat actual. Només així aconseguirem posar en valor també els nostres vins i escumosos, un dels principals compromisos que defensa la nostra marca.  

Sant Sadurní d’Anoia, 7 d’octubre de 2019

Associació de Viticultors i Elaboradors CORPINNAT

 • Adreça

  Plaça Manuel Raventós, 1, 1r.
  08770 Sant Sadurní d'Anoia - Barcelona

 • eMail

  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
 • Administració

  +34 678 024 960

 • Comunicació

  +34 690 357 860