Aquest lloc web utilitza galetes per a facilitar la vostra navegació. 

CORPINNAT presenta un vídeo virtual per explicar les característiques del territori i els valors de la marca

CORPINNAT presenta un vídeo virtual realitzat amb tecnologia 3D que descriu en menys de cinc minuts els límits territorials, les característiques geogràfiques, geològiques i climàtiques de la zona i els principals valors de la marca. El vídeo s’ha fet amb la col·laboració de l’empresa Guardian of wine, de Carlos Águila a partir de la combinació de cinc programes informàtics que permeten digitalitzar la imatge en tres dimensions i oferir una imatge realista de tot el territori a vista d’ocell. 

D’aquesta manera, el vídeo permet a l’espectador fer un passeig virtual per tot el límit CORPINNAT, així com conèixer les varietats que cultiven els deu cellers adherits a la marca i la rica i variada tipologia geològica de les diferents vinyes.

El vídeo, que s’ha fet en tres idiomes (català, castellà i anglès), recull també les característiques climàtiques (temperatures mitjanes, pluviometria o vents en funció de l’orografia del terreny) que fan del territori CORPINNAT un lloc únic per l’elaboració de grans vins escumosos. El vídeo s’ha penjat al web de CORPINNAT (www.corpinnat.com) i se n’han extret també unes píndoles més curtes per divulgar al llarg de tot l’estiu a través dels perfils de les xarxes socials de la marca, principalment Facebook, Twitter i Instragram. 

Associació de Viticultors i Elaboradors CORPINNAT

 • Adreça

  Plaça Manuel Raventós, 1, 1r.
  08770 Sant Sadurní d'Anoia - Barcelona

 • eMail

  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
 • Administració

  +34 678 024 960

 • Comunicació

  +34 690 357 860