El Dia Internacional CORPINNAT recapta prop de 2.000 euros, que es donaran al CEPVi

 • Els cellers adscrits a la marca col·lectiva van celebrar aquest dissabte 22 de maig la jornada de portes obertes que es va haver d’ajornar el dia 10 d'abril a causa de les restriccions de mobilitat per la pandèmia. 

La jornada de portes obertes que van celebrar aquest dissabte 22 de maig els cellers CORPINNAT va permetre recollir 1.970€ que es donaran íntegrament al Centre d’Estudis del Paisatge del Vi (CEPVi) per la seva tasca en favor de la defensa de la sostenibilitat del territori i el paisatge vitivinícola. Aquesta activitat s’havia de celebrar el passat 10 d'abril, Dia Internacional CORPINNAT, però les restriccions de mobilitat imposades per les autoritats sanitàries en aquell moment ho van impedir. 

Dia_Internacional_CORPINNAT_Huguet-Can_Feixes.jpg           Dia_Internacional_CORPINNNAT_Torelló.jpg

La jornada de portes obertes tenia com a objectiu donar a conèixer els valors i principis de CORPINNAT, així com la manera de treballar dels cellers adherits i els seus vins escumosos emparats per la marca col·lectiva. Per això, es va fixar un preu únic de l’entrada de 5€. La voluntat de la marca és instaurar cada any la celebració del Dia Internacional CORPINNAT amb una jornada de portes obertes als cellers i destinar la recaptació a entitats que treballen al territori en defensa de la preservació del paisatge vitivinícola. 

Associació de Viticultors i Elaboradors CORPINNAT

 • Adreça

  Plaça Manuel Raventós, 1, 1r.
  08770 Sant Sadurní d'Anoia - Barcelona

 • eMail

  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
 • Administració

  +34 678 024 960

 • Comunicació

  +34 690 357 860