CORPINNAT renova el contracte d’auditoria amb Bureau Veritas

CORPINNAT ha renovat el contracte amb l’entitat de certificació Bureau Veritas perquè continuï realitzant els controls i les auditories de qualitat que han de superar periòdicament tots els socis de la marca col·lectiva, actualment Gramona, Llopart, Nadal, Recaredo, Sabaté i Coca, Torelló, Huguet-Can Feixes, Júlia Bernet, Mas Candí, Can Descregut i Pardas.  

Els cellers CORPINNAT han de superar obligatòriament una auditoria anual dividida en dues parts: un control de verema on es comproven aspectes com la collita 100% manual, la procedència del raïm 100% ecològic, l’alçada dels remolcs on es trasllada el raïm de la vinya al celler i les varietats; i un segon control administratiu i al celler on es revisen, entre d’altres, els contractes vigents amb els viticultors proveïdors, les llargues criances o el 100% de la vinificació a la propietat. L’objectiu d’aquesta auditoria és garantir que tots els cellers compleixen estrictament el Reglament d’Ús de la marca, un dels més exigents del món. 

Independentment d’aquesta auditoria anual, els cellers que ingressen a CORPINNAT també han de superar una auditoria inicial per certificar que compleixen amb tots els requisits que estableix el marc normatiu de la marca col·lectiva.  

Bureau Veritas és una de les companyies auditores especialitzada en certificacions de qualitat amb més prestigi internacional. La seva reputació va fer que CORPINNAT hi confiés els seus controls externs de qualitat, amb la finalitat de garantir al consumidor final que tots els escumosos emparats per la marca compleixen el Reglament d’Ús, que es pot consultar íntegrament a https://www.corpinnat.com/images/arxius/Reglament_112010.pdf

Associació de Viticultors i Elaboradors CORPINNAT

 • Adreça

  Plaça Manuel Raventós, 1, 1r.
  08770 Sant Sadurní d'Anoia - Barcelona

 • eMail

  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
 • Administració

  +34 678 024 960

 • Comunicació

  +34 690 357 860