QUI SOM

L’Associació d’Elaboradors i Viticultors Corpinnat (AVEC), inscrita al Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya l’1 setembre de 2017, va ser fundada pels cellers Gramona, Llopart, Nadal, Recaredo, Sabaté i Coca i Torelló.
Els òrgans socials són:

1) L’Assemblea de l’AVEC, màxim òrgan de govern de l’associació, on cada celler hi té un vot.
2) La Junta Directiva, integrada per un representant de cadascun dels sis cellers fundadors de la marca.
3) La presidència i vicepresidència de l’AVEC, que ostenten, respectivament, Ton Mata i Xavier Nadal.

La Junta Directiva i la Presidència es renovaran al finalitzar els seus mandats en aplicació dels Estatuts de l’Associació.

La marca col·lectiva CORPINNAT, propietat de l’AVEC està registrada a l’Oficina de Propietat Intel·lectual de la Unió Europea (EUIPO) i a l'Organització Mundial de la Propietat Intel·lectual. (OMPI).

Gramona

Carrer Indústria, 36
08770 Sant Sadurní d’Anoia- Barcelona
www.gramona.com
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
 +34 938910113

Artesans del temps

Gramona treballa les seves terres ininterrompudament des de mitjans del segle XIX. Una família de tradició vitivinícola, ubicada a Sant Sadurní d'Anoia, que durant anys ha elaborat vins i escumosos amb respecte i passió per la terra, i amb un segell de qualitat propi.
Avui, la cinquena generació de la família ha perfeccionat l'habilitat de transformar els seus vins en grans escumosos mantenint processos artesanals: tap de suro natural durant el temps de criança, pupitres pel remogut i degollament manual. Són fidels a una filosofia sostenible i respectuosa amb l’entorn, i per això recorren a l'agricultura i vinificació biodinàmiques en el cultiu de les seves vinyes i en l’elaboració dels seus vins i escumosos.

Llopart

Ctra. de Sant Sadurni a Ordal, Km.4
Els Casots
08739 Subirats-Barcelona
www.llopart.com
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Tel +34 938993125

La vida ve del cep

La tradició vinícola de Llopart s’arrela a l’Heretat familiar de Subirats des del segle XIV. Les seves 102Ha de vinyes de muntanya de conreu ecològic es situen en vessant obaga en una de les zones més altes del Penedès. Llopart elabora escumosos de qualitat des de fa més de 135 anys, fent una ferma defensa del mètode tradicional i de l’artesania del vi, amb respecte per la sostenibilitat i cercant l’autenticitat de les llargues criances.

Nadal

Finca Nadal de la Boadella, s/n
08733 El Pla del Penedès, Barcelona
Tel +34 938988011
www.nadal.com
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Corpinnat i vins blancs nobles

Des de 1510 la família Nadal es dedica al cultiu de raïm i l'elaboració de vins a la Finca Nadal de la Boadella. En plena postguerra, quan Ramon Nadal Giró recupera la vinya expropiada entre 1936 i 1939 per a la construcció d’un aeròdrom republicà, decideix abandonar la producció d’esperit de vi per encetar el camí de l’elaboració de vins escumosos amb varietats autòctones de la pròpia finca. L’any 1943 veu la llum la primera ampolla de Nadal Brut.

Recaredo

Carrer Tamarit, 10
08770 Sant Sadurní d'Anoia, Barcelona
Tel: +34 938910214
www.recaredo.com 
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Aprenem del temps, seguim una història

Recaredo és una família de viticultors biodinàmics especialitzats en Brut Nature d’anyada i de llarga criança. El seu compromís per embotellar els paisatges del territori CORPINNAT els porta a cultivar vinyes exclusivament de titularitat pròpia plantades 100% amb varietats tradicionals de la zona, especialment la xarel·lo. Els vins escumosos de Recaredo són l’expressió sublim del temps, amb criances que van des dels 30 mesos fins als més dels 15 anys. Les criances a Recaredo es realitzen sempre amb tap de suro natural, un material tècnicament idoni per a preservar el sentit originari d’un escumós de llarg envelliment. Autèntics artesans en l’ofici del desgorjat expulsen les mares de la criança manualment a temperatura fresca i natural de les caves.
CastellRoig

Sabaté i Coca

Ctra. Vilafranca, kom 0,1
08770 Sant Sadurní d’Anoia-Barcelona
+34 938914055
www.castellroig.com
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Consciència de terrer

La quarta generació de la família Sabaté i Coca cuida, treballa i homenatja una finca situada a la vall del Bitlles de 40 Ha. La voluntat de prendre consciència dels diferents terrers de la finca fa que Marcel Sabaté decidís d'aplicar una viticultura diferencial segons els 18 perfils de sòl descoberts. La gamma Castellroig expressa tota l’harmonia i complexitat de les més de 60 microparcel·les d’aquesta finca. Els terrers singulars, que donen vins d'una vibrant tipicitat varietal i que expressen la mineralitat de la vinya són vinificats apart. S'anomenen vins singulars: Terroja , Josep Coca i Terroja de Sabaté i Coca (vinya de més de 100 anys de xarel·lo).

Torelló

Finca Can Martí. Ctra Sant Sadurní a Gelida, km.13,4
08790 Gelida- Barcelona
www.torello.com
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
+34 938910793

Viticultors des de 1395. Elaboradors des de 1951

Els vins i escumosos Torelló tenen el seu origen en les vinyes de la finca Can Martí que pertany a la família Torelló des 1395 i que ocupa 135 hectàrees a l'Alt Penedès. Collita propia, cultiu ecològic, verema manual, vinificació a la propietat i llargues criances defineixen els escumosos Torelló. Només elaborem vins escumosos de qualitat de llarga criança, vins DO Penedès i oli d'oliva verge extra.
Can Feixes

Can Feixes

1 Carrer Can Feixes (15,97 km)
08718 Cabrera de Igualada
+34 937 71 82 27
www.canfeixes.com
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

El Penedès septentrional

La finca Can Feixes està situada a la part més septentrional del Penedès, a les terres altes de Cabrera i Mediona. A 400 metres d’altitud, es dreça damunt dels costers de les muntanyes interiors que limiten geogràficament les comarques del Penedès i l’Anoia. Fundada el 1768 per Jaume Feixas, la finca Can Feixes va ser comprada als seus descendents per la família Huguet a principi del segle XX. Elaborem vins tranquils i escumosos exclusivament de collita pròpia i manual.

Can Feixes

Júlia Bernet

Avinguda de Barcelona, 24
08739 - El Pago (Subirats)
Tel: +34 938994095
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. - Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
www.juliabernet.com

Vinyes d'alçada

Júlia Bernet és un celler familiar situat al massís d’Ordal amb vinyes que creixen en un terreny agrest i calcari situat a 400 metres d’alçada respecte el nivell del mar. Els seus vins i escumosos provenen d’agricultura ecològica de verema 100% manual. El cas de Júlia Bernet és el paradigma d’una família de pagesos que fa 16 anys van decidir elaborar el seu propi vi escumós apostant per la qualitat i el compromís amb el territori des del rigor i l’honestedat.

De viticultors a elaboradors

El jove Celler Mas Candí va iniciar la seva activitat al 2006 i està situat a Les Gunyoles d’Avinyonet, al Massís del Garraf.
Som pagesos viticultors, que vam voler continuar el cultiu de les vinyes que havien plantat els nostres avis i que la família conservava des del S.XVI. Respectuosos amb la natura i a la recerca de l’equilibri natural de les vinyes, treballant-les ecològicament i amb acurada intervenció .
Defensors de les varietats autòctones, que des de fa anys es conreen a la nostra zona i que ens demostren la seva bona adaptabilitat.
Amb caràcter inquiet, es agrada experimentar amb diferents tècniques, tant a l’elaboració dels vins com a la vinya.

Can Descregut

Masia Can Descregut, s/n
08735 Vilobí del Penedès
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
 

Vins inquiets

Des de la masia de Can Descregut, situada a Vilobí del Penedès, l’Arantxa de Cara i el Marc Milà, elaboren vins i escumosos de qualitat sota criteris de mínima intervenció per expressar la tipicitat del Penedès i el caràcter dels sòls de Vilobí que aporten mineralitat per la presència rica en guixos. Amb una extensió de 25 hectàrees en cultiu ecològic, hi predominen les vinyes velles amb les varietats xarel·lo, macabeu, parellada, sumoll i xarel.lo vermell, del que en foren pioners en la seva recuperació.

Pardas

Masia Can Comas, 2,
08775 Torrelavit
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
 

Pagesos de soca-rel

Pardas representa el projecte vital de Ramon Parera i Jordi Arnan per elaborar els millors vins possibles a la Finca Can Comas, al cor de la Vall del riu Bitlles, al nord de l´Alt Penedès.
Tenim cura i vivim de la terra. El nostre compromís és cultivar tot el raïm que elaborem. Això significa per nosaltres un valor molt elevat.
Neixem Corpinnat amb la mateixa filosofia que ha caracteritzat la nostra trajectòria de vins tranquils, defensant i posant en valor tot el potencial de guarda que ofereixen les nostres varietats troncals: el Xarel.lo i el Sumoll.
Tots els nostres escumosos prenen la forma de Brut Nature. Considerem que d´aquesta manera preservem amb fidelitat les característiques primigènies dels nostres mostos.
Aturar, congelar el temps amb una segona fermentació ens sembla una idea meravellosa per compartir amb tots vosaltres.

Associació de Viticultors i Elaboradors CORPINNAT

 • Adreça

  Plaça Manuel Raventós, 1, 1r.
  08770 Sant Sadurní d'Anoia - Barcelona

 • eMail

  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
 • Administració

  +34 678 024 960

 • Comunicació

  +34 690 357 860