Skip to main content

El Palau Robert de Barcelona acull la presentació del II Festival Gastronòmic CORPINNAT

 • Els onze cellers de la marca col·lectiva de vins escumosos esperen rebre aquest any més de 2.000 assistents.
  Barcelona, maig de 2022.- El Palau Robert de Barcelona ha acollit aquest dilluns 23 de maig l’acte de presentació de la segona edició del Festival Gastronòmic CORPINNAT que se celebrarà en espais singulars dels 11 cellers de la marca entre el 15 de juny i el 31 de juliol.  La presentació ha aplegat una setantena d’assistents, entre ells una àmplia representació dels cuiners i cuineres que participen en aquest segon festival. En nom d’ells han parlat Xavier PellicerCarles Gaig Quim Casellas (restaurant Casamar, Llafranc) que han celebrat la segona edició del festival i han assenyalat que per a ells és un repte servir sopars fora del restaurant i en un entorn tan especial com son els propis cellers i el paisatge entre vinyes. Ton Mata i Xavier Nadal, president i vicepresident de CORPINNAT, han destacat el compromís de tots els cellers per consolidar aquesta oferta enogastronòmica, que l’any passat va atraure prop de 2.500 persones. I, finalment, el director de l’Escola d’Art Arsenal de VilafrancaAlbert Abella, i el cap d’estudis, Ferran Boher, han parlat del projecte de col·laboració que han iniciat amb CORPINNAT i que ha permès dissenyar el cartell d’aquesta segona edició a partir d’un projecte de la mateixa escola en el qual s’hi han implicat una desena d’alumnes. Els guanyadors del cartell d’aquest any, Mika Granero i Pau Hernàndez, han apostat per un disseny realitzat a partir de la tècnica fotogràfica on líquids de diferents colors que representen la vinya, el mar i l’escumós es barregen entre ells creant “el maridatge perfecte”. En l'acte també hi han assistit, en representació del territori, l'alcaldessa de Gelida i diputada al Parlament de Catalunya, Lluïsa Llop, i la regidora de Turisme de Subirats, Àngels Pinyol

   DJI_0031.JPG
 • DJI_0026.JPG

  DJI_0034.JPG

  L’objectiu del festival és doble: posar en valor la riquesa i diversitat gastronòmica del nostre país i el talent dels cuiners i cuineres i donar a conèixer els valors de CORPINNAT com a marca de qualitat de vins escumosos nascuts al cor del Penedès.  

  Com consultar el calendari i fer les reserves

  El públic que participa al sopar té l’opció de fer una visita prèvia al celler. Les reserves ja es poden gestionar directament a través del web de CORPINNAT (www.corpinnat.com). A través d’aquesta pàgina es pot consultar el calendari de tots els sopars programats, escollir el dia desitjat i processar la reserva. Aquest mateix procés es podrà realitzar de manera personalitzada al web de cada celler o directament contantant amb cada restaurant. Cada restaurant o xef decideix el menú depenent del celler on s’organitzi el sopar i l’adapta perquè maridi amb els seus corpinnats

  El segon Festival Gastronòmic CORPINNAT preveu una participació de prop de 2.000 persones sumant els 45 sopars que se celebraran entre el 15 de juny i el 31 de juliol de 2022.  

  Els restaurants i xefs que ja han confirmat la seva participació en el segon Festival Gastronòmic CORPINNAT son:  

  1918 CUINA DE MAR
  539 PLATS FORTS
  CAL MUT. HARRY WEDING 
 • CAL PERE DEL MASET
  CAL XIM
  CALA TAVERNA
  CARLES GAIG
  CASAMAR
  CASANOVA RESTAURANT
  CITRUS DEL TANCAT
  DAKIDAYA
  DENASSUS
  DIFERENT
  DIVINUM
  EL CIGRÓ D’OR
  EL CONVENT
  EL NOU URBISOL
  EL PAPÀ
  ELS CASALS
  FISHHH!
  FONDA XESC
  FRAGMENTS CAFÈ
  GODARD
  LA BONAIGUA
  LA TROPA
  LE CLANDESTIN
  LE MAISON SECALL
  LLUERNA-VÍCTOR QUINTILLÀ 
  MARE DE LA FONT
  NOMO
  OSMOSIS
  PA I RAÏM
  PLAÇA DEL VI 7
  QUATRE MOLINS
  RESTAURANT ARTURO
  RESTAURANT MASSANA 
  RESTAURANT SERGI DE MEIÀ
  RINCÓN DE PEPE HOTEL
  SANTA FE
  SHANGHAI
  SLOW AND LOW. FRAN BELTRI 
  TORPEDO
  VICUS
  VILAGUT
  XAVIER PELLICER 
  XERIGOTS

Termes del Servei

Avís Legal

Raó social

AVEC-Associació de Viticultors i Elaboradors CORPINNAT

Associació sense ànim de lucre registrada al Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya l’11 de juliol de 2018 amb número d’inscripció 61825

NIF

G-67049593

Adreça

Plaça Mnauel Raventós, número 1, 1r

Població

Sant Sadurní d'Anoia

Codi Postal

08770

Telèfon
E-mail

info@corpinnat.com

Les pàgines d'aquest web, la informació o els elements que s'hi contenen, incloent textos, documents, fotografies, dibuixos, representacions gràfiques, bases de dades, programes informàtics, així com logotips, marques, noms comercials o altres signes distintius, estan protegits per drets de propietat intel·lectual o industrial, dels quals CORPINNAT (en endavant El Propietari)  n'és titular o llicenciatari legítim. 
No s'atorga cap garantia sobre la licitud i la legalitat de la informació o els elements que contenen les pàgines d'aquest lloc web quan la seva titularitat no correspongui al propietari

Termes del Servei

Política de Privacitat

 • 1. RESPONSABLE

  EL PROPIETARI manté des dels seus inicis una rigorosa política de privacitat amb les dades d'aquelles persones que han establert relacions amb la nostra empresa. Continuant amb aquesta política de defensa de la privacitat, i a l'objecte d'adequar-nos a la nova normativa: REGLAMENT (UE) 2016/679 DEL PARLAMENT EUROPEU I DEL CONSELL de 27 d'abril de 2016 (d'ara endavant, RGPD), que és exigible des el 25 de maig de 2018, detallem actualitzada la nostra política de protecció de dades.

 • 2. FINALITAT

  En compliment del que disposa REGLAMENT (UE) 2016/679 DEL PARLAMENT EUROPEU I DEL CONSELL de 27 d'abril de 2016 (en endavant, "RGPD") relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa a el tractament de dades personals ia la lliure circulació d'aquestes dades, TERRABIT, SL (Des d'ara (TERRABIT) l'informa com RESPONSABLE DEL TRACTAMENT de que totes les dades de caràcter personal que ens proporcioni seran incorporades a un fitxer de dades mantingut sota estrictes mesures de seguretat i confidencialitat denominat "CLIENTS POTENCIALS I CONTACTE".

  La recollida i tractament automatitzat de les dades personals té com a finalitat la prestació, manteniment, administració, ampliació, millora i estudi dels productes d'assegurances en els quals vostè decideixi donar-se d'alta, contractar, o sol·licitar informació. Així mateix també té com a finalitat l'enviament, per mitjans tradicionals i electrònics, d'informació operativa, de contractació, comercial sobre productes i serveis, oferts perTERRABIT.

  EL PROPIETARI l'informa que compleix amb les mesures de seguretat de protecció de dades personals legalment requerides i que ha adoptat totes les mesures raonablement exigibles conforme als coneixements tècnics actuals per evitar la pèrdua, mal ús, alteració, intrusió il·legítima i sostracció de les dades personals facilitades. En qualsevol cas vostè ha de saber que INTERNET no és un mitjà inexpugnable.

  Les seves dades es mantindran emmagatzemades mentre gestionem el seu requeriment o fins que vostè ens indiqui el contrari, així com per tramitar sol·licituds d'assegurances, realitzar tasques administratives i remetre-li informació addicional que puguin ser del seu interès. Les finalitats de les operacions de processament de dades que porta a termeTERRABIT com RESPONSABLE DE TRACTAMENT són exclusivament la gestió de la relació amb els clients potencials i els contactes, així com un ús comercial i de millora de la seva experiència en línia.

  L'emplenament dels formularis, així com de qualsevol altre qüestionari que pugui facilitar en un futur, és totalment potestativa, però, la negativa a facilitar determinades dades, podrà suposar la impossibilitat de complir amb la seva petició.

  Vostè és l'únic responsable de la veracitat i correcció de les dades incloses, exonerant EL PROPIETARI de qualsevol responsabilitat a l'respecte, així mateix, garanteix i respon, en qualsevol cas, de l'exactitud, vigència i autenticitat de les dades personals facilitades, i es compromet a mantenir-los degudament actualitzats.

 • 3. LEGITIMACIÓ

  A l'lliurar voluntàriament les seves dades CONSENTEIX PER INTERÈS LEGÍTIM seu tractament automatitzat o no per part de PEMESA, així com la seva comunicació a entitats la connexió amb les seves dades sigui necessària o legalment obligatòria, i en el cas de comunicacions comercials via correu electrònic o mitjà equivalent, CONSENTEIX PER INTERÈS LEGÍTIM la seva recepció.

 • 4. DESTINATARIS

  EL PROPIETARI es preocupa per la privacitat de les seves dades, i per això li garanteix la major confidencialitat en el seu tractament, confirmant que no se'n realitzarà cap cessió  a tercers.

  Finalment, les seves dades seran cedides a administracions i altres organismes públics en aquells casos en què això vingui imposat per obligació legal o per disposició judicial.

 • 5. DRETS

  EL PROPIETARI l'informa igualment que vostè podrà en qualsevol moment denegar el consentiment anteriorment facilitat i exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les dades recollides en el Fitxer, dirigint-s'hi a través de correu electrònic a l'adreça especificada al començament o enviant una carta a l'adreça postal també indicada.

Termes del Servei

Política de Galetes

 • Què són les galetes o cookies?

  Una galeta o cookie és un fitxer que es descarrega en el teu ordinador a l'accedir a determinades páginas web. Les galetes permeten a una pàgina web, entre altres coses, emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació d'un usuari o del seu equip i, depenent de la informació que continguin i de la forma en què utilitzi el seu equip, poden utilitzar-se per reconèixer a l'usuari o per guardar opcions que l'usuari ha triat (llengua, colors, etc...).

 • Tipus de galetes

  Segons qui sigui l'entitat que gestioni el domini des d'on s'envien les galetes i tracti les dades que s'obtinguin, es poden distingir dos tipus: galetes pròpies i galetes de tercers.

  Existeix també una segona classificació segons el termini de temps que romanen emmagatzemades en el navegador del client, podent tractar-se de galetes de sessió o galetes persistents.

  Existeix una altra classificació amb cinc tipus de galetes segons la finalitat per la qual es tractin les dades obtingudes: galetes tècniques, galetes de personalització, galetes d'anàlisi, galetes publicitàries i galetes de publicitat comportamental.

 • Quin tipus de galetes utilitza aquesta pàgina web?

  Aquesta pàgina web utiliza diversos tipus de galetes amb l'única finalitat de millorar la navegació de l'usuari en aquest lloc web, sense cap tipus d'objectiu publicitari o similar. Totes les galetes, excepte les fetes servir per Google Analytics, són temporals i desapareixen en tancar la sessió. A continuació s'identifiquen les galetes que estan sent utilitzades en aquest portal així com la seva tipologia i funció:

  Galetes d'anàlisi: Són aquelles que, ben tractades per nosaltres o per tercers, ens permeten quantificar el nombre d'usuaris i així realitzar el mesurament i anàlisi estadístic de la utilització que fan els usuaris del servei ofert. Per a això s'analitza la teva a navegació a la nostra pàgina web, amb la finalitat de millorar l'oferta de productes o serveis que t'oferim. Aquest web utilitza Google Analytics, un servei d'analítica web desenvolupada per Google, que permet el mesurament i anàlisi de la navegació a les pàgines web. Podeu trobar més informació sobre aquest tema i inhabilitar l'ús d'aquestes galetes a http://www.google.com/intl/es_ALL/analytics/learn/privacy.html. A través de l'analítica web no s'obté informació sobre les teves dades personals. La informació que s'obté és la relativa al nombre d'usuaris que accedeixen a la web, el nombre de pàgines vistes, la freqüència i repetició de les visites, la seva durada, el navegador utilitzat, l'operador que presta el servei, l'idioma, el terminal que utilitza, o la ciutat a la qual està assignada la seva adreça IP. Informació que possibilita un millor i més apropiat servei per part d'aquest portal. Si es desactiven aquestes galetes el web podrà seguir funcionant.

  Galetes de tipus tècnic: Són necessàries per a la correcta navegació per les pàgines web. Gestiona el consentiment de l'usuari davant l'ús de les galetes a la pàgina web, amb l'objecte d'evitar l'excessiva molèstia que pugui suposar mostrar repetidament informació sobre la política de galetes en la part superior de la web a aquelles persones que hagin acceptat la mateixa. Si es desactiven aquestes galetes, no es rebran correctament els continguts del lloc web.

  Galetes de xarxes socials: Són utilizades per a que puguis interactuar amb diferents plataformes socials (Facebook, YouTube, Twitter, Flickr, etc.) i es generen únicamente per als usuaris d'aquestes xarxes socials. Les condicions d'ús d'aquestes galetes i la informació emmagatzemada es regula per la política de privacitat de la plataforma en qüestió.

 • Acceptació de la Política de galetes

  Aquest web mostra la informació sobre la seva Política de Galetes en la part inferior de qualsevol pàgina amb cada inici de sessió.
  Davant aquesta informació és possible dur a terme les següents accions:

  Seguir navegant: Si continues navegant pel nostre web, s'entendrà que acceptes l'ús que fem de les Galetes..

  Modificar la configuració: Pots restringir, bloquejar o esborrar les galetes utilitzant el teu navegador. En cada navegador l'operativa és diferent. Consulta l'ajuda del teu navegador per saber com operar.