Skip to main content

QUI SOM

L’Associació d’Elaboradors i Viticultors Corpinnat (AVEC), inscrita al Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya l’1 setembre de 2017, va ser fundada pels cellers Gramona, Llopart, Nadal, Recaredo, Sabaté i Coca i Torelló.
Els òrgans socials són:

1) L’Assemblea de l’AVEC, màxim òrgan de govern de l’associació, on cada celler hi té un vot.
2) La Junta Directiva, integrada per un representant de cadascun dels sis cellers fundadors de la marca.
3) La presidència i vicepresidència de l’AVEC, que ostenten, respectivament, Ton Mata i Xavier Nadal.

La Junta Directiva i la Presidència es renovaran al finalitzar els seus mandats en aplicació dels Estatuts de l’Associació.

La marca col·lectiva CORPINNAT, propietat de l’AVEC està registrada a l’Oficina de Propietat Intel·lectual de la Unió Europea (EUIPO) i a l'Organització Mundial de la Propietat Intel·lectual. (OMPI).

Gramona

Carrer Indústria, 36
08770 Sant Sadurní d’Anoia- Barcelona
www.gramona.com
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
 +34 938910113

Artesans del temps

Gramona treballa les seves terres ininterrompudament des de mitjans del segle XIX. Una família de tradició vitivinícola, ubicada a Sant Sadurní d'Anoia, que durant anys ha elaborat vins i escumosos amb respecte i passió per la terra, i amb un segell de qualitat propi.
Avui, la cinquena generació de la família ha perfeccionat l'habilitat de transformar els seus vins en grans escumosos mantenint processos artesanals: tap de suro natural durant el temps de criança, pupitres pel remogut i degollament manual. Són fidels a una filosofia sostenible i respectuosa amb l’entorn, i per això recorren a l'agricultura i vinificació biodinàmiques en el cultiu de les seves vinyes i en l’elaboració dels seus vins i escumosos.

Llopart

Ctra. de Sant Sadurni a Ordal, Km.4
Els Casots
08739 Subirats-Barcelona
www.llopart.com
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Tel +34 938993125

La vida ve del cep

La tradició vinícola de Llopart s’arrela a l’Heretat familiar de Subirats des del segle XIV. Les seves 102Ha de vinyes de muntanya de conreu ecològic es situen en vessant obaga en una de les zones més altes del Penedès. Llopart elabora escumosos de qualitat des de fa més de 135 anys, fent una ferma defensa del mètode tradicional i de l’artesania del vi, amb respecte per la sostenibilitat i cercant l’autenticitat de les llargues criances.

Nadal

Finca Nadal de la Boadella, s/n
08733 El Pla del Penedès, Barcelona
Tel +34 938988011
www.nadal.com
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Corpinnat i vins blancs nobles

Des de 1510 la família Nadal es dedica al cultiu de raïm i l'elaboració de vins a la Finca Nadal de la Boadella. En plena postguerra, quan Ramon Nadal Giró recupera la vinya expropiada entre 1936 i 1939 per a la construcció d’un aeròdrom republicà, decideix abandonar la producció d’esperit de vi per encetar el camí de l’elaboració de vins escumosos amb varietats autòctones de la pròpia finca. L’any 1943 veu la llum la primera ampolla de Nadal Brut.

Recaredo

Carrer Tamarit, 10
08770 Sant Sadurní d'Anoia, Barcelona
Tel: +34 938910214
www.recaredo.com 
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Aprenem del temps, seguim una història

Recaredo és una família de viticultors biodinàmics especialitzats en Brut Nature d’anyada i de llarga criança. El seu compromís per embotellar els paisatges del territori CORPINNAT els porta a cultivar vinyes exclusivament de titularitat pròpia plantades 100% amb varietats tradicionals de la zona, especialment la xarel·lo. Els vins escumosos de Recaredo són l’expressió sublim del temps, amb criances que van des dels 30 mesos fins als més dels 15 anys. Les criances a Recaredo es realitzen sempre amb tap de suro natural, un material tècnicament idoni per a preservar el sentit originari d’un escumós de llarg envelliment. Autèntics artesans en l’ofici del desgorjat expulsen les mares de la criança manualment a temperatura fresca i natural de les caves.
CastellRoig

Sabaté i Coca

Ctra. Vilafranca, kom 0,1
08770 Sant Sadurní d’Anoia-Barcelona
+34 938914055
www.castellroig.com
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Consciència de terrer

La quarta generació de la família Sabaté i Coca cuida, treballa i homenatja una finca situada a la vall del Bitlles de 40 Ha. La voluntat de prendre consciència dels diferents terrers de la finca fa que Marcel Sabaté decidís d'aplicar una viticultura diferencial segons els 18 perfils de sòl descoberts. La gamma Castellroig expressa tota l’harmonia i complexitat de les més de 60 microparcel·les d’aquesta finca. Els terrers singulars, que donen vins d'una vibrant tipicitat varietal i que expressen la mineralitat de la vinya són vinificats apart. S'anomenen vins singulars: Terroja , Josep Coca i Terroja de Sabaté i Coca (vinya de més de 100 anys de xarel·lo).

Torelló

Finca Can Martí. Ctra Sant Sadurní a Gelida, km.13,4
08790 Gelida- Barcelona
www.torello.com
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
+34 938910793

Viticultors des de 1395. Elaboradors des de 1951

Els vins i escumosos Torelló tenen el seu origen en les vinyes de la finca Can Martí que pertany a la família Torelló des 1395 i que ocupa 135 hectàrees a l'Alt Penedès. Collita propia, cultiu ecològic, verema manual, vinificació a la propietat i llargues criances defineixen els escumosos Torelló. Només elaborem vins escumosos de qualitat de llarga criança, vins DO Penedès i oli d'oliva verge extra.
Can Feixes

Can Feixes

1 Carrer Can Feixes (15,97 km)
08718 Cabrera de Igualada
+34 937 71 82 27
www.canfeixes.com
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

El Penedès septentrional

La finca Can Feixes està situada a la part més septentrional del Penedès, a les terres altes de Cabrera i Mediona. A 400 metres d’altitud, es dreça damunt dels costers de les muntanyes interiors que limiten geogràficament les comarques del Penedès i l’Anoia. Fundada el 1768 per Jaume Feixas, la finca Can Feixes va ser comprada als seus descendents per la família Huguet a principi del segle XX. Elaborem vins tranquils i escumosos exclusivament de collita pròpia i manual.

Can Feixes

Júlia Bernet

Avinguda de Barcelona, 24
08739 - El Pago (Subirats)
Tel: +34 938994095
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. - Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
www.juliabernet.com

Vinyes d'alçada

Júlia Bernet és un celler familiar situat al massís d’Ordal amb vinyes que creixen en un terreny agrest i calcari situat a 400 metres d’alçada respecte el nivell del mar. Els seus vins i escumosos provenen d’agricultura ecològica de verema 100% manual. El cas de Júlia Bernet és el paradigma d’una família de pagesos que fa 16 anys van decidir elaborar el seu propi vi escumós apostant per la qualitat i el compromís amb el territori des del rigor i l’honestedat.

Mas Candí

Ctra. de les Gunyoles, s/n
08793 Les Gunyoles
Tel. +34 680 76 52 75/+34 636 62 15 10
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
www.mascandi.com

De viticultors a elaboradors

El jove Celler Mas Candí va iniciar la seva activitat al 2006 i està situat a Les Gunyoles d’Avinyonet, al Massís del Garraf.
Som pagesos viticultors, que vam voler continuar el cultiu de les vinyes que havien plantat els nostres avis i que la família conservava des del S.XVI. Respectuosos amb la natura i a la recerca de l’equilibri natural de les vinyes, treballant-les ecològicament i amb acurada intervenció .
Defensors de les varietats autòctones, que des de fa anys es conreen a la nostra zona i que ens demostren la seva bona adaptabilitat.
Amb caràcter inquiet, es agrada experimentar amb diferents tècniques, tant a l’elaboració dels vins com a la vinya.

Can Descregut

Masia Can Descregut, s/n
08735 Vilobí del Penedès
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
 

Vins inquiets

Des de la masia de Can Descregut, situada a Vilobí del Penedès, l’Arantxa de Cara i el Marc Milà, elaboren vins i escumosos de qualitat sota criteris de mínima intervenció per expressar la tipicitat del Penedès i el caràcter dels sòls de Vilobí que aporten mineralitat per la presència rica en guixos. Amb una extensió de 25 hectàrees en cultiu ecològic, hi predominen les vinyes velles amb les varietats xarel·lo, macabeu, parellada, sumoll i xarel.lo vermell, del que en foren pioners en la seva recuperació.

Pardas

Masia Can Comas, 2,
08775 Torrelavit
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
 

Pagesos de soca-rel

Pardas representa el projecte vital de Ramon Parera i Jordi Arnan per elaborar els millors vins possibles a la Finca Can Comas, al cor de la Vall del riu Bitlles, al nord de l´Alt Penedès.
Tenim cura i vivim de la terra. El nostre compromís és cultivar tot el raïm que elaborem. Això significa per nosaltres un valor molt elevat.
Neixem Corpinnat amb la mateixa filosofia que ha caracteritzat la nostra trajectòria de vins tranquils, defensant i posant en valor tot el potencial de guarda que ofereixen les nostres varietats troncals: el Xarel.lo i el Sumoll.
Tots els nostres escumosos prenen la forma de Brut Nature. Considerem que d´aquesta manera preservem amb fidelitat les característiques primigènies dels nostres mostos.
Aturar, congelar el temps amb una segona fermentació ens sembla una idea meravellosa per compartir amb tots vosaltres.

Termes del Servei

Avís Legal

Raó social

AVEC-Associació de Viticultors i Elaboradors CORPINNAT

Associació sense ànim de lucre registrada al Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya l’11 de juliol de 2018 amb número d’inscripció 61825

NIF

G-67049593

Adreça

Plaça Mnauel Raventós, número 1, 1r

Població

Sant Sadurní d'Anoia

Codi Postal

08770

Telèfon
E-mail

info@corpinnat.com

Les pàgines d'aquest web, la informació o els elements que s'hi contenen, incloent textos, documents, fotografies, dibuixos, representacions gràfiques, bases de dades, programes informàtics, així com logotips, marques, noms comercials o altres signes distintius, estan protegits per drets de propietat intel·lectual o industrial, dels quals CORPINNAT (en endavant El Propietari)  n'és titular o llicenciatari legítim. 
No s'atorga cap garantia sobre la licitud i la legalitat de la informació o els elements que contenen les pàgines d'aquest lloc web quan la seva titularitat no correspongui al propietari

Termes del Servei

Política de Privacitat

 • 1. RESPONSABLE

  EL PROPIETARI manté des dels seus inicis una rigorosa política de privacitat amb les dades d'aquelles persones que han establert relacions amb la nostra empresa. Continuant amb aquesta política de defensa de la privacitat, i a l'objecte d'adequar-nos a la nova normativa: REGLAMENT (UE) 2016/679 DEL PARLAMENT EUROPEU I DEL CONSELL de 27 d'abril de 2016 (d'ara endavant, RGPD), que és exigible des el 25 de maig de 2018, detallem actualitzada la nostra política de protecció de dades.

 • 2. FINALITAT

  En compliment del que disposa REGLAMENT (UE) 2016/679 DEL PARLAMENT EUROPEU I DEL CONSELL de 27 d'abril de 2016 (en endavant, "RGPD") relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa a el tractament de dades personals ia la lliure circulació d'aquestes dades, TERRABIT, SL (Des d'ara (TERRABIT) l'informa com RESPONSABLE DEL TRACTAMENT de que totes les dades de caràcter personal que ens proporcioni seran incorporades a un fitxer de dades mantingut sota estrictes mesures de seguretat i confidencialitat denominat "CLIENTS POTENCIALS I CONTACTE".

  La recollida i tractament automatitzat de les dades personals té com a finalitat la prestació, manteniment, administració, ampliació, millora i estudi dels productes d'assegurances en els quals vostè decideixi donar-se d'alta, contractar, o sol·licitar informació. Així mateix també té com a finalitat l'enviament, per mitjans tradicionals i electrònics, d'informació operativa, de contractació, comercial sobre productes i serveis, oferts perTERRABIT.

  EL PROPIETARI l'informa que compleix amb les mesures de seguretat de protecció de dades personals legalment requerides i que ha adoptat totes les mesures raonablement exigibles conforme als coneixements tècnics actuals per evitar la pèrdua, mal ús, alteració, intrusió il·legítima i sostracció de les dades personals facilitades. En qualsevol cas vostè ha de saber que INTERNET no és un mitjà inexpugnable.

  Les seves dades es mantindran emmagatzemades mentre gestionem el seu requeriment o fins que vostè ens indiqui el contrari, així com per tramitar sol·licituds d'assegurances, realitzar tasques administratives i remetre-li informació addicional que puguin ser del seu interès. Les finalitats de les operacions de processament de dades que porta a termeTERRABIT com RESPONSABLE DE TRACTAMENT són exclusivament la gestió de la relació amb els clients potencials i els contactes, així com un ús comercial i de millora de la seva experiència en línia.

  L'emplenament dels formularis, així com de qualsevol altre qüestionari que pugui facilitar en un futur, és totalment potestativa, però, la negativa a facilitar determinades dades, podrà suposar la impossibilitat de complir amb la seva petició.

  Vostè és l'únic responsable de la veracitat i correcció de les dades incloses, exonerant EL PROPIETARI de qualsevol responsabilitat a l'respecte, així mateix, garanteix i respon, en qualsevol cas, de l'exactitud, vigència i autenticitat de les dades personals facilitades, i es compromet a mantenir-los degudament actualitzats.

 • 3. LEGITIMACIÓ

  A l'lliurar voluntàriament les seves dades CONSENTEIX PER INTERÈS LEGÍTIM seu tractament automatitzat o no per part de PEMESA, així com la seva comunicació a entitats la connexió amb les seves dades sigui necessària o legalment obligatòria, i en el cas de comunicacions comercials via correu electrònic o mitjà equivalent, CONSENTEIX PER INTERÈS LEGÍTIM la seva recepció.

 • 4. DESTINATARIS

  EL PROPIETARI es preocupa per la privacitat de les seves dades, i per això li garanteix la major confidencialitat en el seu tractament, confirmant que no se'n realitzarà cap cessió  a tercers.

  Finalment, les seves dades seran cedides a administracions i altres organismes públics en aquells casos en què això vingui imposat per obligació legal o per disposició judicial.

 • 5. DRETS

  EL PROPIETARI l'informa igualment que vostè podrà en qualsevol moment denegar el consentiment anteriorment facilitat i exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les dades recollides en el Fitxer, dirigint-s'hi a través de correu electrònic a l'adreça especificada al començament o enviant una carta a l'adreça postal també indicada.

Termes del Servei

Política de Galetes

 • Què són les galetes o cookies?

  Una galeta o cookie és un fitxer que es descarrega en el teu ordinador a l'accedir a determinades páginas web. Les galetes permeten a una pàgina web, entre altres coses, emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació d'un usuari o del seu equip i, depenent de la informació que continguin i de la forma en què utilitzi el seu equip, poden utilitzar-se per reconèixer a l'usuari o per guardar opcions que l'usuari ha triat (llengua, colors, etc...).

 • Tipus de galetes

  Segons qui sigui l'entitat que gestioni el domini des d'on s'envien les galetes i tracti les dades que s'obtinguin, es poden distingir dos tipus: galetes pròpies i galetes de tercers.

  Existeix també una segona classificació segons el termini de temps que romanen emmagatzemades en el navegador del client, podent tractar-se de galetes de sessió o galetes persistents.

  Existeix una altra classificació amb cinc tipus de galetes segons la finalitat per la qual es tractin les dades obtingudes: galetes tècniques, galetes de personalització, galetes d'anàlisi, galetes publicitàries i galetes de publicitat comportamental.

 • Quin tipus de galetes utilitza aquesta pàgina web?

  Aquesta pàgina web utiliza diversos tipus de galetes amb l'única finalitat de millorar la navegació de l'usuari en aquest lloc web, sense cap tipus d'objectiu publicitari o similar. Totes les galetes, excepte les fetes servir per Google Analytics, són temporals i desapareixen en tancar la sessió. A continuació s'identifiquen les galetes que estan sent utilitzades en aquest portal així com la seva tipologia i funció:

  Galetes d'anàlisi: Són aquelles que, ben tractades per nosaltres o per tercers, ens permeten quantificar el nombre d'usuaris i així realitzar el mesurament i anàlisi estadístic de la utilització que fan els usuaris del servei ofert. Per a això s'analitza la teva a navegació a la nostra pàgina web, amb la finalitat de millorar l'oferta de productes o serveis que t'oferim. Aquest web utilitza Google Analytics, un servei d'analítica web desenvolupada per Google, que permet el mesurament i anàlisi de la navegació a les pàgines web. Podeu trobar més informació sobre aquest tema i inhabilitar l'ús d'aquestes galetes a http://www.google.com/intl/es_ALL/analytics/learn/privacy.html. A través de l'analítica web no s'obté informació sobre les teves dades personals. La informació que s'obté és la relativa al nombre d'usuaris que accedeixen a la web, el nombre de pàgines vistes, la freqüència i repetició de les visites, la seva durada, el navegador utilitzat, l'operador que presta el servei, l'idioma, el terminal que utilitza, o la ciutat a la qual està assignada la seva adreça IP. Informació que possibilita un millor i més apropiat servei per part d'aquest portal. Si es desactiven aquestes galetes el web podrà seguir funcionant.

  Galetes de tipus tècnic: Són necessàries per a la correcta navegació per les pàgines web. Gestiona el consentiment de l'usuari davant l'ús de les galetes a la pàgina web, amb l'objecte d'evitar l'excessiva molèstia que pugui suposar mostrar repetidament informació sobre la política de galetes en la part superior de la web a aquelles persones que hagin acceptat la mateixa. Si es desactiven aquestes galetes, no es rebran correctament els continguts del lloc web.

  Galetes de xarxes socials: Són utilizades per a que puguis interactuar amb diferents plataformes socials (Facebook, YouTube, Twitter, Flickr, etc.) i es generen únicamente per als usuaris d'aquestes xarxes socials. Les condicions d'ús d'aquestes galetes i la informació emmagatzemada es regula per la política de privacitat de la plataforma en qüestió.

 • Acceptació de la Política de galetes

  Aquest web mostra la informació sobre la seva Política de Galetes en la part inferior de qualsevol pàgina amb cada inici de sessió.
  Davant aquesta informació és possible dur a terme les següents accions:

  Seguir navegant: Si continues navegant pel nostre web, s'entendrà que acceptes l'ús que fem de les Galetes..

  Modificar la configuració: Pots restringir, bloquejar o esborrar les galetes utilitzant el teu navegador. En cada navegador l'operativa és diferent. Consulta l'ajuda del teu navegador per saber com operar.